Back to news
04 Dec, 2017

Zuckermandel receives four awards

Zuckermandel view

J&T REAL ESTATE‘s Zuckermandel project - which encompasses the rich history and unique atmosphere of the town boulevard in the shadow of Bratislava castle - won the 13th CIJ Awards Slovakia 2017 and four awards - Leading Green Building, Best Office, Best Residential and Best Office Lease.

 

The qualities of this multifunctional city district were appreciated on Tuesday by Construction & Investment Journal - the professional international real estate magazine. CIJ Awards are decided by the directors and partners of development and real estate companies.

Som veľmi rád, že nielen my si ceníme vynikajúcu prácu našich ľudí a všetkých, ktorí na našich projektoch participujú. Ocenenia, ktoré dostal Zuckermandel od odbornej verejnosti sú pre nás všetkých potvrdením odbornej kvality projektu ale aj celého tímu.

Pavel Pelikán
výkonný riaditeľ, J&T REAL ESTATE

V tejto štýlovej mestskej štvrti našli svoje sídlo také firmy ako Novartis, EY, ČSOB, Baumit či novinka na trhu Banka 365 a postupne sa sem sťahujú obyvatelia bytov. Zaujímavosťou štvrte je napríklad sedem replík Messerschmidtových charakterových hláv v originálnej veľkosti či prepojenie Zuckermandelu a dunajského nábrežia atraktívnou lávkou ako aj skalný masív, ktorý zohráva jedinečnú úlohu v celom koncepte. Tieto ocenenia sú len prvým krokom a Zuckermandel už budúci rok v apríli v Prahe na Best of the Best CIJ Awards Europe zabojuje o ceny v konkurencii ďalších ocenených z 10 krajín strednej a juhovýchodnej Európy.

 

Hlavnou myšlienkou udeľovania ocenení CIJ je, že „úspech je to, čím inšpirujete iných, aby to urobili!“. V súlade s týmto cieľom oživilo polyfunkčné mestské centrum Zuckermandel genius locci Starého mesta,  v časti kde mesto nežilo.