Back to news
13 Jun, 2017

Nová Vlárska Kramáre by JTRE

Nová Vlárska Kramáre

Developer J&T REAL ESTATE is continuing to build high-quality residential projects with another development in the Bratislava area of Kramáre. The Nová Vlárska Kramáre project has announced cooperation with the largest real estate fund in Slovakia NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f., which belongs to the PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY správ. spol. a.s. portfolio. Construction and sales are planned to begin in a few months.

 

Partnership and shared objectives

 

This J&T REAL ESTATE construction project is not the first in the popular location.

Spolupráci sme samozrejme otvorení, pretože s rezidenčným typom developmentu máme veľa skúseností. Za kvalitu našej práce hovoria vypredané projekty a ocenenia, ktoré sme v ostatnom čase získali. Našou ambíciou v tomto projekte je ponúknuť klientom kvalitné rodinné bývanie a verejný priestor ideálny na plnohodnotný komunitný život.

Pavel Pelikán
výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE

Rozhodnutie o spolupráci deklaruje Vladimír Salkovič, člen predstavenstva PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY správ. spol. a.s., ako premyslený strategický zámer podložený odbornosťou a zodpovedným prístupom.

Veríme, že k perspektíve dlhodobej výkonnosti podielového fondu prispeje aj projekt Nová Vlárska Kramáre. Spoločnosť J&T REAL ESTATE patrí medzi lídrov v oblasti realitného developmentu na Slovensku a vďaka rozsahu a kvalite realizovaných projektov si vybudovala pevnú pozíciu v konkurencii najvýznamnejších developerov. To sú hlavné dôvody, prečo sme sa rozhodli pre spoluprácu.

Vladimír Salkovič
člen predstavenstva PRVEJ PENZIJNEJ SPRÁVCOVSKEJ SPOLOČNOSTI POŠTOVEJ BANKY správ. spol. a.s.

Nová Vlárska Kramáre

 

Moderný, rezidenčný projekt vznikne v bratislavskej časti Kramáre na Vlárskej ulici. Svojim budúcim obyvateľom prinesie 84 bytov v dvoch nízkopodlažných bytových domoch. V ponuke budú 2-izbové, 3-izbové a štvorizbové byty s veľkými terasami a tiež bezbariérové byty. Okrem výbornej občianskej vybavenosti a dostatku súkromia, poskytne obyvateľom vytúžený komfort dvor určený na oddych a vlastné detské ihrisko. Aktívne bývanie pri lese a zároveň v blízkosti centra mesta, dostatok parkovacích miest v podzemnej garáži ako aj na vonkajších parkovacích státiach sú výhody tohto kvalitného projektu v obľúbenej lokalite.