Back to news
06 Nov, 2017

OVOCNÉ SADY Trnávka: New affordable residential area for young families

Ovocne sady view

J&T REAL ESTATE is preparing the new residential neighbourhood OVOCNÉ SADY in Trnávka. In addition to quality housing, the project will also offer great opportunities for sports, relaxation, and activities for children.

 

OVOCNÉ SADY will bring functional and simple architecture, affordable housing, and public spaces with lots of greenery. All of this and other ground floor amenities creates the ideal conditions for residents, including those with young families.

Chceme tejto časti Trnávky vdýchnuť život a spraviť z nej plnohodnotnú štvrť. Kým cez deň bude najväčší pohyb v blízkych obchodných a administratívnych objektoch, popoludní a podvečer územiu prinesú život obyvatelia obytných domov a ich deti. Som presvedčený, že táto nová štvrť môže pomôcť mnohým rodinám získať prvé vlastné bývanie v Bratislave.

Pavel Pelikán
výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE

O projekte

 

Projekt z dielne architektonického ateliéru GFI prinesie celkovo 1030 bytov. V prvej etape pôjde z veľkej časti o dvojizbové byty, ktoré sú ideálnym riešením pre mladé páry a rodiny s malými deťmi. V dnešnej dobe má projekt ambíciu ponúknuť najdostupnejšiu cenu na trhu vo svojom segmente a stať sa tak prirodzenou voľbou pre každého, kto hľadá mestské, zároveň kvalitné a poctivé bývanie. Súčasťou OVOCNÝCH SADOV bude park s okrasnými ovocnými stromami, detským ihriskom a priestorom na spoločné trávenie času. Ihrisko počíta s praktickou vybavenosťou pre rodičov a deti, ako sú napríklad pitná fontána, tienené plochy a lavičky či miesto určené na grilovanie. Park bude hraničiť s areálom škôlky, umiestnenej v jednom z obytných domov.

Štvrť pre aktívnych ľudí

 

Obyvatelia OVOCNÝCH SADOV nájdu v blízkosti najväčšie detské centrum pre trávenie voľného času KidsHouse, športové centrum Aircraft s Jump Arénou i lezeckú stenu K2. Vybavenosť dopĺňajú tiež obchodné centrá Avion Shopping park, IKEA, Pharos a Korzo s pestrou ponukou služieb. Populárny športovo-oddychový areál Zlaté piesky sa nachádza v pešej dostupnosti s priamym prepojením. Nespornou pridanou hodnotou OVOCNÝCH SADOV bude dopravná dostupnosť. V blízkosti je diaľničný obchvat a samozrejmosťou je napojenie na mestskú hromadnú dopravu.