Back to news
02 Feb, 2017

Zelené Terasy Devín’s next project stage approved

Zelené Terasy Devín

Developer J&T Real Estate has completed the fourth stage of the Zelené Terasy construction project in Bratislava’s Devin suburb. Apartments - located in attractive three-storey villa buildings with terraces in a quiet location under the woods – await their home owners.

 

Ideal living

 

This Zelené Terasy Devín construction stage included one double-storey and three three-storey family houses, each storey serving as a separate apartment unit. The pleasure of family living is enhanced by private gardens on the ground floor, and two parking spaces per apartment right in front of the villa building. The surrounding area is landscaped, and the garden part is grassed. Housing units are delivered in shell condition.

Po skúsenostiach z predchádzajúcich etáp sme zistili, že klientom najviac vyhovujú holobyty. Interiér si dotvorí každý sám, podľa vlastného vkusu.

Daniela Stričková
hovorkyňa J&T Real Estate

Okolie je upravené, zatrávnená je tiež záhradná časť pozemkov.

 

Výnimočná nehnuteľnosť

 

Voľné sú posledné dva trojizbové byty A1 a B1 s najväčšími predzáhradkami, kde sa dá nasťahovať ihneď.

Najväčšou devízou týchto bytov je rodinná atmosféra v stabilizovanej lokalite, v srdci prírody a neďaleko od mesta.

Daniela Stričková
hovorkyňa J&T Real Estate

Byty sú prístupné zo spodnej aj z hornej komunikácie cez prepojovací chodník. Majú bezbariérový vstup priamo z terénu cez súkromnú záhradku a sú delené na dennú a nočnú časť.  Môžu byť vaše už od 195.000 eur s DPH.

 

Obľúbená lokalita 

 

Devín je vyhľadávanou lokalitou a zároveň je ako časť Bratislavy obsluhovaný mestskou hromadnou dopravou. V jeho bezprostrednej blízkosti je vybudovaný diaľničný obchvat a centrum mesta je vzdialené 15 minút autom. Bývanie na Zelených terasách má všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy.

 

Nezmeškajte možnosť získať výnimočnú nehnuteľnosť v obľúbenej lokalite Devína.